We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Maak werk van uw raad van advies of bestuur

deminor NXT > Nieuws > Maak werk van uw raad van advies of bestuur

Geschreven door

Heeft u nood aan een raad van advies of bestuur? Kan u ondersteuning gebruiken in de organisatie en samenstelling ervan? Of heeft u al een raad van advies of bestuur, maar wil u vernieuwing aanbrengen?

 

Voka organiseert dit najaar een traject van 4 coaching sessies die elk zijn opgebouwd uit drie luiken: een stuk theorie, een praktijkgetuigenis en een workshop waarin ruimte wordt gemaakt voor uw individuele vragen en ervaringsuitwisseling. Daarnaast voorziet Voka ook de matchmaking met de geschikte externe adviseurs en bestuurders.

 

Het programma van deze sessies werd mee gecoördineerd door Bernard Thuysbaert. Een deel van de sessies zelf zullen ook door hem worden begeleid.

 

Voor meer informatie m.b.t. de data en het exacte programma verwijzen wij u graag door naar de pagina https://www.voka.be/communities/rvab/voor-jouw-bedrijf

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.