We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Vorige slide
Volgende slide

Over deminor NXT

Of het nu gaat om een kleine vraag, een complexe transactie, een familiaal geladen conflict of een uitgebreide zoektocht naar een oplossing op maat, u rekent best op een hands-on en vastberaden partner aan uw zijde. Als uw compagnon de route begeleiden wij u van a tot z, tot de gewenste uitkomst behaald is. We steunen daarbij op onze ruime, jarenlange ervaring en op een sterk team van experten die dezelfde passie delen. Onze realisaties bewijzen dat we weten waarover we praten. We geven klanten wat ze nodig hebben en niet noodzakelijk wat ze vragen. Wij zijn namelijk geen jaknikkers, maar doorzetters met ons hart gericht op uw belangen.

Onze aanpak

Als experten in onderhandelingen en in het beschermen en adviseren van aandeelhouders, bestuurders, investeerders en ondernemers luisteren wij niet alleen naar de belangen van onze klanten, maar zetten we ons ook aan de andere kant van de tafel neer. Mocht het toch tot een conflict komen, dan doen wij er alles aan om een gerechtelijke procedure te vermijden. Hoe? Door de monoloog van elke aandeelhouder om te zetten in een open dialoog. We nemen de regie van het gesprek in eigen handen en zorgen ervoor dat de stem van onze klanten gehoord wordt.

In een notendop, wij…

 

analyseren de context en uw positie

gaan in gesprek met alle partijen

leggen een effectieve strategie voor

voeren die strategie samen uit

werken het bereikte resultaat concreet uit

Ervaringen uit de eerste hand

Om de vertrouwelijkheid en discretie van onze cases te respecteren, geven wij geen persoons- en bedrijfsnamen weer. Sommige klanten zijn daarentegen bereid om in een persoonlijk gesprek te vertellen over hun samenwerking met deminor NXT. Interesse in hun verhaal? Stuur ons dan gerust een e-mail via onderstaande knop.

 

Onze waarden
in woorden

Onafhankelijkheid

Dit betreft de kern van onze identiteit. Wij zijn volledig onafhankelijk van externe invloeden en bepalen onze eigen weg.  Op die manier kunnen we het opnemen voor elke partij.

Waardigheid

Wij zijn van mening dat elke partij met respect moet worden behandeld en in haar waarde moet worden gelaten. De zakelijke realiteit gaat in harmonie met de menselijke realiteit. Daarom wordt bij deminor NXT onrechtvaardigheid met kracht bestreden.

Verantwoordelijkheid

Wij nemen onze verantwoordelijkheid tegenover onze klanten en medewerkers. Zo voelen we ons responsabel voor de gevolgen van onze acties en laten we niemand in de steek wanneer het moeilijker wordt. Wij verdedigen enkel standpunten die in lijn zijn met onze eigen waarden en zijn bereid onze klanten daarvan te overtuigen.

Ons team, uw partners

Pierre Nothomb
Chairman
Bernard Thuysbaert
Chief Executive Officer (CEO)
Pierre-Alexis Léonard
Executive Partner
Jan Baptist Cooreman
Executive Partner
Thibaut Claes
Executive Partner
Paul Borghgraef
Stéphanie Abiraad
Legal Counsel
Johan Lusanga Luntumbue
Project Manager
Wim Van der Meiren
Corporate Finance Project Manager
Jasper Durbin
Financial Analyst
Esphan De Greef
Legal Counsel
Pieter Timmerman
Senior Legal Associate
Erik Bomans
Niet-uitvoerende bestuurder
Jean-Baptiste Duchesne
Corporate Finance Expert
Louis Vanheurck de Tornaco
COO – dups
Gauthier Davignon
Legal Counsel – dups
Annick Van Overstraeten
Magali Deville
Communications Coordinator
Jean-François Cats
Stéphanie Kervyn de Meerendré
Finance & HR Consultant
Mélissa Osorio-Rodriguez
Management Assistant
Pierre Nothomb
Chairman
Bernard Thuysbaert
Chief Executive Officer (CEO)
Pierre-Alexis Léonard
Executive Partner
Jan Baptist Cooreman
Executive Partner
Thibaut Claes
Executive Partner
Paul Borghgraef

Ons team bestaat uit ervaren collega’s uit diverse disciplines: juristen, economen, financiële analisten, experten in corporate governance en op het gebied van familiebedrijven. Is een zeer specifieke expertise nodig? Dan werken we samen met externe partners.

Mijlpalen in onze geschiedenis

Bij Deminor Shareholder & Governance Services hebben we altijd geloofd dat traditie en innovatie elkaar in evenwicht houden. Daarom, na jarenlang op de rijke geschiedenis van het merk Deminor te hebben voortgebouwd, besloten we om een frisse wind door ons merk te laten waaien. En vanuit een breder perspectief, als deminor NXT, een sterker servicepakket met meer mogelijkheden aan te bieden.

Met respect voor het verleden richten we vanaf nu onze blik op de toekomst.

– Bernard Thuysbaert, CEO

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.