We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Governance

Deminor NXT > Diensten > Governance

Eenvoudig gezegd staat ‘corporate governance’ voor een goed bestuur, met structuren en processen die ervoor zorgen dat u uw onderneming op een deugdelijke manier kunt beheren en leiden.

 

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur voor uw onderneming waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken. Om dat te bereiken luisteren we naar de belangen van elke aandeelhouder, brengen we die in evenwicht met de strategische doelstellingen van het bestuur en focussen we op een vlotte wisselwerking met het management van de onderneming.

 

Door principes te verankeren en afspraken in een intern reglement, aandeelhoudersovereenkomst of familiecharter vast te leggen, professionaliseren we de interne werking van de onderneming. We streven steeds naar een bedrijfsstructuur op maat van uw onderneming.

jaarlijks 32 governance opdrachten
136 aandeelhouders- of bestruursvergaderingen de laatste 5 jaar
jaarlijks 11 aandeelhoudersovereenkomsten op maat
jaarlijks 8 familiecharters op maat
Analyse & optimalisatie van governance structuur
Opmaak van familiecharter & aandeelhoudersovereenkomst
Opstart & organisatie van vennootschappen en partnerships
Organisatie & begeleiding van vergaderingen
Bijstand & vertegenwoordiging tijdens vergaderingen
Evaluatie van bestuur & organen

Ervaringen uit de eerste hand

Wilt u graag met één van onze cliënten in contact komen?

Om de vertrouwelijkheid en discretie van onze cases te respecteren, geven wij geen persoons- en bedrijfsnamen weer. Sommige cliënten zijn daarentegen bereid om in een persoonlijk gesprek te vertellen over hun samenwerking met deminor NXT. Interesse in hun verhaal? Stuur ons dan gerust een e-mail via onderstaande knop.

Verwante artikels

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.