We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Disclaimer

 1. Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en wordt regelmatig aangepast.
 2. Deminor garandeert niet dat de informatie op deze website steeds correct en volledig is.
 3. De informatie op deze website mag niet beschouwd worden als een openbaar beroep op het spaarwezen of als een aanbeveling om effecten te kopen, te houden of te verkopen, noch als een bindend aanbod om te investeren in een bepaald effect of investeringsfonds of om een bepaalde investering aan te gaan. Het kan niet beschouwd worden als een juridisch of financieel adviesverlening.
 4. Deminor aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van deze website en de inhoud ervan door bezoekers van deze website. Deze website en de informatie daarin opgenomen, worden auteursrechtelijk beschermd.
 5. De verscheidene diensten die Deminor aanbiedt, worden uitgevoerd in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving waaraan haar consultants en medewerkers onderworpen zijn. Daarom verzoeken wij U vriendelijk contact op te nemen met het kantoor dat U zou kunnen bijstaan, opdat U kan geïnformeerd worden over de omvang en draagwijdte van de diensten die het kantoor U kan aanbieden. Ingeval het noodzakelijk of opportuun zou zijn, kan Deminor externe partijen zoals advocaten of fiscaal adviseurs contacteren, wanneer Deminor de gevraagde dienstverlening niet zelf kan aanbieden.
 6. De inhoud van deze website wordt auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van de volgende rechtspersoon, welke overigens de gerechtigde entiteit is om de domeinnamen van Deminor te gebruiken voor deze site:

  Deminor NV
  Joseph Stevensstraat 7
  B – 1000 Brussel (Belgium)
  Ondernemingsnummer BE 0540.666.617

Voor vragen of commentaar op de inhoud en pagina’s van deze website, of voor verzoeken om naar de inhoud ervan te mogen verwijzen, gelieve steeds contact met ons op te nemen via het email adres info@deminornxt.com of op het nummer +32 (0) 2 674 71 10.