We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Nieuws

NOV 2023

Debatavond deminor NXT- Ghelamco Arena Gent

Transacties tussen aandeelhouders. De kunst van waardecreatie.

NOV 2023

Onze collega's op de ULB Jobday

Op 13 november nam deminor NXT deel aan de Jobday van de Rechtsfaculteit van de ULB.

NOV 2023

Wees geen buitenbeentje op 1 januari 2024!

Als u nog niet tot de 37,6%  van de bedrijven behoort die hun statuten al in overeenstemming hebben gebracht met het WVV, wacht dan niet te lang met het nemen van de nodige stappen! De deadline van 31/12/2023 nadert met rasse schreden!

NOV 2023

Enquête over waarderingsmethoden bij start-ups

In een unieke samenwerking slaan dups (deminor for start-ups) en BeAngels de handen in elkaar voor een onderzoek naar waardering van startups.

OKT 2023

Welke WACC voor mijn start-up?

De “Weighted Average Cost of Capital” (WACC) verwijst naar de kost voor een bedrijf om financiering te verkrijgen van zowel investeerders in de vorm van eigen vermogen, als van bankinstellingen in de vorm van schuld of andere bancaire instrumenten (bv. obligaties).

OKT 2023

Begeleiding bij familiale overdracht: juridische, fiscale en financiële aspecten

In het kader van de “Week van de Bedrijfsoverdracht” organiseert deminor NXT een informatiesessie over de begeleiding bij een familiale overdracht.

OKT 2023

Debatavond deminor NXT Brussel: 12 oktober 2023

Verkoop van een aandelenparticipatie. Kortingen: taboe of realiteit?

OKT 2023

Jan Baptist Cooreman wordt partner bij deminor NXT

De partners van deminor NXT zijn verheugd te mogen aankondigen dat Jan Baptist Cooreman (36) partner geworden is van Deminor nv 

SEP 2023

Vermijd conflicten tussen aandeelhouders

5 zaken waaraan u moet denken  bij het aangaan van een partnership

SEP 2023

Deminor Shareholder & Governance Services wordt deminor NXT

Nieuwe deminor NXT brengt alle expertise voor bestuurders, aandeelhouders, investeerders en ondernemers onder één dak.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.