We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Finance

Deminor NXT > Diensten > Finance

Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse, bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

 

Onze focus ligt op de financiële haalbaarheid van elke beslissing.

jaarlijks 14 waarderingen van bedrijven of minderheidsparticipaties
meer dan 50 businessplannen opgemaakt in 5 jaar
51 opdrachten voor start-ups of scale-ups sinds de start van dups
15 fundraising transacties op 2 jaar bij dups
Waardebepaling
Opmaak & beoordeling van een financieel businessplan
Doorlichting van de cijfers
Opmaak van een financiële rapportering
Cashflowplanning
Analyse van investeringsopportuniteiten
Uitvoering van een fairness opinion

Ervaringen uit de eerste hand

Wilt u graag met één van onze cliënten in contact komen?

Om de vertrouwelijkheid en discretie van onze cases te respecteren, geven wij geen persoons- en bedrijfsnamen weer. Sommige cliënten zijn daarentegen bereid om in een persoonlijk gesprek te vertellen over hun samenwerking met deminor NXT. Interesse in hun verhaal? Stuur ons dan gerust een e-mail via onderstaande knop.

Verwante artikels

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.