We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Wealth

Deminor NXT > Diensten > Wealth

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of uw behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen.

 

Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur en de daarbij behorende dashboards en fiscale optimalisaties. Wij blijven aan uw zijde zolang u dat wenst, om u en uw familieleden te ontzorgen.

wealth aspecten in 22 opdrachten op 5 jaar
jaarlijks 3 familiale overdrachten van a tot z
jaarlijks 8 familiecharters met bijhorende optimalisatie vermogensstructuur
cashflowplan en financieel dashboard als onderdeel van 2 successieplanningen
Structureren van vermogen & controle
Successieplanning & fiscale optimalisatie
Financieel dashboard
Cashflowplanning
Analyse van investeringsopportuniteiten

Ervaringen uit de eerste hand

Wilt u graag met één van onze cliënten in contact komen?

Om de vertrouwelijkheid en discretie van onze cases te respecteren, geven wij geen persoons- en bedrijfsnamen weer. Sommige cliënten zijn daarentegen bereid om in een persoonlijk gesprek te vertellen over hun samenwerking met deminor NXT. Interesse in hun verhaal? Stuur ons dan gerust een e-mail via onderstaande knop.

Verwante artikels

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.