We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Financieel dashboard

Deminor NXT > Diensten > Wealth > Financieel dashboard

Een financieel dashboard is een tool die u een compleet en realtime overzicht geeft van uw financiële gegevens en prestaties. Het stelt u in staat om op één plek en op een gebruiksvriendelijke manier al uw financiële gegevens te verzamelen, te beheren en te evalueren. Via het visuele dashboard krijgt u een inzicht in uw totale vermogenspositie, waardoor u meer weloverwogen financiële beslissingen kunt nemenDankzij ingebouwde formules en ratio’s kunt u bovendien de echte value drivers’ achter uw vermogen in kaart brengen en analyseren.

 

Een solide, actueel en goed uitgerust financieel dashboard helpt u om uw financiële planning te stroomlijnen, om risico’s te verminderen en om uw rendement te optimaliseren.

Vragen die u zich misschien stelt

Hoe presteren mijn inkomstenstromen en kostenposten ten opzichte van elkaar?
Wat is de rentabiliteit van mijn investeringen en hoe kan ik die optimaliseren?
Hoeveel geld is er beschikbaar voor de groei en de expansie van mijn bedrijf?
Welke financiële verplichtingen heb ik tegenover mijn volledige (privé)vermogen, zoals mijn hypotheken, leningen, verzekeringen of belastingen?
Hoe kan ik op een gebruiksvriendelijke manier mijn privévermogen efficiënt beheren en mijn kosten minimaliseren?

Met een financieel dashboard op maat reikt deminor NXT u een tool aan waarmee u realtime inzicht verkrijgt in uw belangrijkste financiële gegevens. Op die manier kunt u beter geïnformeerde beslissingen nemen.

Wij analyseren uw financiële gegevens, stellen doelgerichte KPI’s op en bieden u waardevolle rapportages en visualisaties om uw bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Situaties waarin u zich mogelijk bevindt

U ontvangt huurinkomsten van verschillende onroerende goederen en u wilt die inkomsten alsook de kosten verbonden aan het onderhoud ervan visueel beheren en zo nodig optimaliseren.
U wilt via een dashboard inzicht krijgen in de prestaties en kosten van uw aangehouden effecten en beleggingsportefeuilles.
U bent van plan een lening af te sluiten voor de verwerving van een tweede woning en u wilt weten wat de impact van de extra aflossingskosten op uw cashflow zal zijn.

Plan van aanpak

Stap 1

We houden een verkennend gesprek om de scope van uw financiële dashboard in kaart te brengen. We houden daarbij rekening met uw behoeften en doelstellingen, alsook met de door u gewenste functionaliteiten voor het dashboard.

Stap 2

We verzamelen, in samenspraak met u, de benodigde financiële gegevens en analyseren die.

Stap 3

We ontwerpen en ontwikkelen uw persoonlijke, financiële dashboard en voeren de gewenste financiële data in.

Stap 4

Nadat het financiële dashboard op poten staat, lichten we de tool grondig toe zodat u die zelfstandig kunt gebruiken.

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.