We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Bernard Thuysbaert

Deminor NXT > Over ons > Bernard Thuysbaert

Bernard Thuysbaert vervoegde Deminor in 1992. Hij werd Executive Partner in 1996 en is sinds oktober 2022 CEO.

 

Werkervaring:

Advocaat, voormalig lid van de Brusselse balie
Matray, Matray & Hallet, Belgisch advocatenkantoor (1990-1993)
Stages in VS (Chicago, Washington) en het Verenigd Koninkrijk (Londen)

 

Opleiding:

Master in Corporate Finance, Katholieke Universiteit Leuven (1993)
Master in de rechten, Université Catholique de Louvain (1990)

 

Bijkomende informatie:

Bernard is ook VOKA Plato Flow Peter (coach voor ondernemers) in Oost-Vlaanderen en Voorzitter van de Stuurgroep Corporate Governance bij UNIZO
Hij oefent verscheidene bestuurdersmandaten uit en zetelt in adviesraden bij diverse KMO ondernemingen.

 

Bernard is een gecertificeerde MBTI-practicioner

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.