We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Deelname Jan Baptist Cooreman aan VOKA Plato Vennoten

deminor NXT > Nieuws > Deelname Jan Baptist Cooreman aan VOKA Plato Vennoten

Geschreven door

Op woensdag 1 maart was onze collega Jan Baptist Cooreman als peter aanwezig op de tweede Plato Vennotern sessie van VOKA.

 

Hij deelde er zijn expertise en ervaringen tijdens een sessie over aandeelhoudersstructuren;

  • Nieuwe toetredingen: bepalen van de criteria
  • Exit: gedwongen of vrijwillig, good leaver / bad leaver, wat met de familie…

 

Plato vennoten is een nieuw managementtraject van VOKA waarin maandelijks samengekomen wordt met andere medevennootschappen. Dit traject wordt steeds begeleid door 2 mentoren, waaronze collega Jan Baptist Cooreman er één van is met daarnaarst een VOKA coördinator.

 

Meer informatie over dit managementtraject? Neem dan een kijkje op de pagina van VOKA Plato Vennoten.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.