We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Event UNIZO Code Goed Bestuur – 22 september 2022

deminor NXT > Nieuws > Event UNIZO Code Goed Bestuur – 22 september 2022

Geschreven door

Op donderdag 22 september 2022 organiseerde Deminor samen met UNIZO KMO Netwerk een conferentie over de nieuwe UNIZO Code Goed Bestuur en de KMO Adviesraad.

 

Tijdens de conferentie werd dieper ingegaan op de aanbevelingen van de Code Goed Bestuur en werd bekeken welke prominente plaats de KMO Adviesraad daarin heeft.

 

Wij waren zeer verheugd om professor Herman Daems, voorzitter van de Raad Van Bestuur van BNP Paribas Fortis en KULeuven en auteur van het boek “Geheimen van de Bestuurskamer”, als keynote te mogen ontvangen. Na zijn interessante uiteenzetting over degelijk en deugdelijk bestuur, volgde een debat over de Code Goed Bestuur en de KMO Adviesraad met enkele zetelende adviseurs in KMO Adviesraden en ondernemers met een KMO Adviesraad, gemodereerd door Bernard Thuysbaert.

 

Deze conferentie was een langverwachte gelegenheid om meer dan 100 ondernemers samen te brengen en hen de aanbevelingen van de UNIZO Code voor Goed Bestuur voor te stellen. Via de samenwerking met UNIZO biedt Deminor, als expertisepartner, ondernemers begeleiding en ondersteuning om verdere stappen te zetten en om intern de juiste afspraken te maken.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.