We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Fundraising & rules of the game

Op donderdag 15 december 2022 organiseerden deminor en dups een debatavond. Het team was verheugd om die avond talrijke genodigden te mogen verwelkomen in de Ghelamco Arena in Gent voor de infosessies en het panelgesprek. Het door Jan Baptist Cooreman gemodereerde debat was geheel gewijd aan de soms moeilijke relatie tussen ondernemers en managers enerzijds en private equity of professionele investeerders anderzijds.

Voorafgaand aan dit debat werden twee infosessies georganiseerd.

Lien Verhasselt en Jan Baptist Cooreman hadden het tijdens de ene infosessie over fundraising: bij financiering denken we namelijk in eerste instantie aan een lening bij de bank. Maar toch zijn er nog veel andere manieren voor een ondernemer om aan fondsen te geraken. Tijdens deze sessie werd dieper in gegaan op hoe het financiële landschap er vandaag uit ziet en welke verschillende bronnen er zijn. 

Hoe wordt de zoektocht naar financiering het beste aangepakt en welke afspraken heeft u liever wel of niet op papier?

Neem contact op

Aarzel niet om ons een bericht te sturen: wij luisteren graag naar uw vraag en doen ons uiterste best om die snel en uitgebreid te beantwoorden. U kunt er ook voor kiezen om persoonlijk langs te komen in Brussel, Gent of Antwerpen.