We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

2 jaar procederen of 2 maanden bemiddelen?

deminor NXT > Nieuws > 2 jaar procederen of 2 maanden bemiddelen?

Geschreven door

2 jaar procederen of 2 maanden bemiddelen? Deminor stelt u erkende bemiddelaars ter beschikking om uw conflicten op te lossen.

 

Om een zo compleet mogelijk dienstenpakket te kunnen aanbieden, stelt Deminor nu erkende bemiddelaars ter beschikking aan aandeelhouders en bedrijfsleiders die geconfronteerd worden met een conflictsituatie.


Bemiddeling… Wat is dat?

Bemiddeling is een vorm van geschillenbeslechting waarbij een derde partij, de bemiddelaar, de onderhandelingen van de partijen bij het geschil bevordert om tot een minnelijke oplossing te komen.

 

De bemiddelaar legt zelf geen beslissing op aan de partijen, maar via communicatietechnieken helpt hij hen een oplossing te vinden door de partijen aan te sporen zich te richten op hun werkelijke behoeften.


Wat zijn de praktische voordelen?

 • Controle over de procedure
  U hebt de controle over de oplossing van uw geschil, dat niet onderhevig is aan de risico’s van een gerechtelijke procedure (vermijden van juridische of feitelijke onzekerheden).
 • Vertrouwelijkheid
  Bemiddeling vindt plaats in strikt vertrouwelijke sfeer.
 • Snelheid
  Een bemiddeling in burgerlijke of handelszaken duurt gemiddeld 45 dagen.
 • Beperkte en gedeelde kosten
  De gemiddelde kosten van een bemiddeling bedragen 3.000 euro exclusief BTW.
 • Niemand leidt « gezichtsverlies »
  Bemiddeling bevordert de voortzetting van de zakelijke relaties tussen de partijen.


En werkt het ook?

Vandaag resulteert bijna 70% van de bemiddelingen in burgerlijke en handelszaken in een akkoord!


Overtuigd?

Aarzel niet om Deminor te contacteren. Wij stellen u erkende bemiddelaars ter beschikking met een juridische en/of financiële achtergrond, maar vooral met veel ervaring in het bereiken van minnelijke oplossingen bij aandeelhoudersconflicten.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.