We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Debatavond Deminor in La Grand Poste 19 mei 2022

deminor NXT > Nieuws > Debatavond Deminor in La Grand Poste 19 mei 2022

Geschreven door

Ondernemers vs. investeerders: je t’aime…moi non plus

 

Op donderdag 19 mei 2022 organiseerde Deminor, in La Grand Poste in Luik, een debatavond rond het thema: “Ondernemers vs. investeerders: je t’aime… moi non plus

 

Pierre-Alexis Léonard (Managing Partner, Deminor SA) had het genoegen een boeiende discussie te modereren tussen Olivier de Wasseige (Gedelegeerd bestuurder, UWE), Gaëtan Servais (CEO, Noshaq Group) en Adrien Craeninckx (CEO, JAC Machines). Zij deelden hun ruime, praktische ervaring om te debatteren over de, soms ingewikkelde, relatie tussen ondernemers en familiale aandeelhouders enerzijds en financiële of industriële investeerders anderzijds.

 

Voorafgaand aan dit debat, konden de genodigden deelnemen aan twee infosessies in het kader van onze dienstverlening:

  • Sessie 1: De toepassing van een goede financiële rapportering: een kwaliteitsgarantie voor de belegger
  • Sessie 2: Tips & Trics voor een geslaagde fondsenwerving

 

Na afloop van de infosessies en het debat konden de talrijke aanwezigen verder netwerken en discussiëren met de sprekers tijdens een walking dinner.

 

Het succes van deze avond bevestigt onze overtuiging dat het gekozen onderwerp bijzonder actueel is voor managers en ondernemers die hun bedrijf op een professionele manier verder willen ontwikkelen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.