We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Deminor zet haar partnerschap met MIMA verder

deminor NXT > Nieuws > Deminor zet haar partnerschap met MIMA verder

Geschreven door

Ook dit jaar zet Deminor haar partnerschap voor het goede doel met MIMA verder.  

 

Met de steun van Deminor zullen er dit schooljaar meer dan 1200 leerlingen uit ongeveer 58 scholen een bezoek kunnen brengen aan het musem MIMA (Millennium Iconoclast Museum of Art).  

 

Deze schoolkinderen, hoofdzakelijk afkomstige uit het noorden van Brussel, krijgen zo de kans om op een interactieve manier verschillende vormen van hedendaagse kunst te ontdekken.  

 

Door de enthousiaste reacties van de jongeren is Deminor ervan overtuigd dat deze bezoeken zeer waardevol zijn voor de Brusselse jeugd. Op deze manier kunnen zij op een toegankelijke manier hun blik op de wereld van kunst en cultuur verruimen. 

 

Voor meer informatie over MIMI Museum Brussels: www.mimamuseum.eu 

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.