We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Enquête over waarderingsmethoden bij start-ups

deminor NXT > Nieuws > Enquête over waarderingsmethoden bij start-ups

Geschreven door

In een unieke samenwerking slaan dups (deminor for start-ups) en BeAngels de handen in elkaar voor een onderzoek naar waardering van startups. Benieuwd naar de finesses van het financieringslandschap? We zijn op missie om dit beter te begrijpen. Doe mee aan het onderzoek en deel uw inzichten.

 

Na het verzamelen van de gegevens stellen we een e-book samen. Geen verkooppraatjes, gewoon oprechte perspectieven van ondernemers en investeerders. Maak deel uit van dit uniek project door op onderstaande link te klikken:

Survey dups-BeAngels (typeform.com)

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.