We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

From Concept to Capital

deminor NXT > Nieuws > From Concept to Capital

Geschreven door

Deminor

Op dinsdagavond 28 mei 2024 organiseerden deminor NXT en Leyton een debat in Living Tomorrow in Vilvoorde rond het thema:

‘From Concept to Capital – Finacing the Innovation Journey’

 

Na een warm welkom en een korte presentatie van deminor NXT en Leyton, had Bernard Thysbaert het genoegen om het debat tussen Renaat Berckmoes, Martijn Reniers en Alexandre Gangji te modereren. Dankzij hun uitgebreide praktijkervaring werd het een zeer boeiend debat over de financiering van innovatie.

 

We ontdekten oplossingen en strategieën om externe financiële middelen vrij te maken en meer risicovolle, geduldige investeringen aan te trekken die een revolutie teweeg kunnen brengen in het innovatielandschap.

 

We willen alle deelnemers bedanken voor het bijwonen van dit gezamenlijke evenement. We waren erg blij met zo’n diverse groep mensen, die allemaal graag wilden leren en inzichten wilden delen over het financieren van innovatie.

 

We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

 

             

             

 

***

 

Heeft u in de tussentijd vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.