We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Jan Baptist Cooreman wordt partner bij deminor NXT

deminor NXT > Nieuws > Jan Baptist Cooreman wordt partner bij deminor NXT

Geschreven door

De partners van deminor NXT zijn verheugd te mogen aankondigen dat Jan Baptist Cooreman (36) partner geworden is van Deminor nv.  

 

Jan Baptist begon zijn carrière als advocaat in een gerenommeerd Gents advocatenkantoor. Na enkele jaren aan de balie, ging Jan Baptist verder als consultant bij een Big Four. Hij vervoegde Deminor in 2017 en behaalde in 2018 een postgraduaat in corporate finance.  

 

Hij heeft de voorbije jaren een leidende rol gehad in de uitbouw van het Gentse kantoor, de uitvalsbasis voor de ontwikkeling van ons dienstenaanbod in Vlaanderen.  

 

Al meer dan 6 jaar kunnen de klanten en medewerkers van deminor NXT zijn professionele en menselijke kwaliteiten waarderen. Hij hecht veel belang aan transparante communicatie en is vastberaden om de vooropgestelde doelen te behalen. Dankzij de tussenkomst van Jan Baptist heeft deminor NXT de voorbije jaren vele conflicten tussen aandeelhouders en bestuurders minnelijk kunnen oplossen en werden verschillende complexe transacties succesvol gerealiseerd.  

 

Naast zijn brede ervaring in juridische en financiële vraagstukken en oplossingen heeft Jan Baptist een grote expertise ontwikkeld in onderhandeling en strategie. 

 

De toetreding van Jan Baptist tot het kapitaal van Deminor NV weerspiegelt de ambitie van de partners om de ontwikkeling van haar activiteiten voort te zetten rond een jong, multidisciplinair en ervaren team, dicht bij haar klanten Jan Baptist had ook een belangrijke bijdrage in de totstandkoming van de nieuwe visie, missie en brandname van deminor NXT. 

 

Daarnaast treedt Jan Baptist ook toe tot het uitvoerend comité van deminor NXT. Deze bestaat momenteel uit de executive partners Bernard Thuysbaert (CEO), Pierre-Alexis Léonard en Thibaut Claes.  

 

Voor meer informatie over de aandeelhouders, het bestuur, de governance en de historiek van deminor NXT, klik hier  

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.