We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Lancering van dups (deminor voor startups)

deminor NXT > Nieuws > Lancering van dups (deminor voor startups)

Geschreven door

Deminor kondigt met trots de lancering aan van dups, een 3-in-1 service die starters op een ‘no success no pay’ basis begeleidt bij het aantrekken van kapitaal onder betere financiële en juridische voorwaarden.

Wat?

dups biedt startups “triple play” assistentie bij het werven van fondsen: financieel, juridisch én corporate governance advies. Deze volledig geïntegreerde service is uniek en maakt het mogelijk om startups te helpen de waarde van hun bedrijf te bepalen, hun businessplan sterker te maken en een deal te evalueren vanuit financieel, juridisch en corporate governance-perspectief. Het team onderhandelt mee aan de zijde van de oprichters en zorgt voor de sluiting van de deal, waarbij ook alle juridische documenten worden opgesteld.. Dit alles tegen een variabele vergoeding, zodat de doelstellingen van dups volledig in lijn liggen met die van de cliënten. Dit betekent dat als de fondsenwerving niet succesvol is, er ook niets in rekening wordt gebracht

 

Waarom?

Veel van de starters onder onze cliënten zijn onvoldoende voorbereid om hun fondsenwerving aan te pakken. Of hun businessplan nu te optimistisch lijkt, hun waardering onrealistisch, of hun corporate governance niet helemaal juist zit… Het beïnvloedt uiteindelijk de geloofwaardigheid of zelfs de aantrekkelijkheid van hun project.

 

Het idee voor dups is ontstaan vanuit dit inzicht en vanuit onze wens om startups te helpen zich beter voor te bereiden, te onderhandelen en geld in te zamelen bij investeerders, om zo hun kansen op een succesvolle samenwerking te vergroten.

 

We ontvangen graag uw feedback over de lancering van dups

  • Check de gloednieuwe website
  • Maak kennis met het toegewijde en dynamische team achter dit project
  • Probeer de gratis online calculator van dups, die het start-ups mogelijk maakt de waarde van hun bedrijf in te schatten en hen helpt beter te onderhandelen – het duurt slechts 5 minuten!

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.