We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Pierre Nothomb keynote panellid op “The White Paper Presentation & Insead Graduation Ceremony”, op 17 mei @Linklaters

deminor NXT > Nieuws > Pierre Nothomb keynote panellid op “The White Paper Presentation & Insead Graduation Ceremony”, op 17 mei @Linklaters

Geschreven door

Op dinsdag 17 mei 2022 was Pierre Nothomb aanwezig als panellid op The White Paper and the Insead Graduation Ceremony of the Wave VIII cohort IN-Board Academy Program.

 

Het debat “Trends & Preventing Backlashes from Activism” werd gemodereerd door Arnaud Coibion. Het panel voegde echte ervaringen, belangrijke voorbeelden en discussies toe aan dee voorafgaande White Paper Presentation.

 

Naast de tandem Arnaud Coibion / Thierry L’Homme van Linklaters, was het panel samengesteld uit:

  • Xavier COIRBAY, Member of the Executive Committee, SOFINA
  • Alexandra DESCHNER, IN-Board wave VIII cohort, VP Investor Relations UNIVERCELLS
  • Pierre NOTHOMB, Managing Partner, DEMINOR
  • Tanguy PIRET, Vice-Chairman EMEA, JPMORGAN

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.