We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Thibaut Claes wordt actieve vennoot van Deminor

deminor NXT > Nieuws > Thibaut Claes wordt actieve vennoot van Deminor

Geschreven door

De partners van Deminor zijn verheugd aan te kondigen dat Thibaut Claes een actieve vennoot van Deminor N.V. is geworden.

 

Thibaut is advocaat van opleiding. Na 5 jaar ervaring als advocaat aan de Brusselse balie, ging hij bij Deminor aan de slag als juridisch adviseur en vervolgens als projectmanager.

 

Sinds meer dan 5 jaar kunnen de cliënten van Deminor zijn professionele en menselijke kwaliteiten waarderen. Dankzij de tussenkomst van Thibaut heeft Deminor aandeelhouders, bestuurders en bedrijfsleiders in staat gesteld hun conflicten en meningsverschillen in der minne te schikken. Naast zijn onderhandelingsvaardigheden heeft Thibaut ook een grote expertise ontwikkeld in het opzetten en opstellen van familiecharters en aandeelhoudersovereenkomsten.

 

De toetreding van Thibaut tot het kapitaal van Deminor weerspiegelt de wens van de historische partners om de ontwikkeling van haar activiteiten voort te zetten rond een multidisciplinair en ervaren team, dicht bij haar klanten.

 

Thibaut treedt ook toe tot de Raad van Bestuur en het Uitvoerend Comité van Deminor NV, die voortaan bestaat uit de actieve partners Pierre Nothomb, Pierre-Alexis Léonard en Bernard Thuysbaert, waarbij laatstgenoemde naar aanleiding van deze uitbreiding tot CEO is benoemd.

 

Voor meer informatie over de aandeelhouders, het bestuur en de governance van Deminor NV, klik hier.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.