We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

VOKA Familio sessie bij deminor NXT Gent

deminor NXT > Nieuws > VOKA Familio sessie bij deminor NXT Gent

Geschreven door

Op donderdag 1 februari 2024 animeerden onze collega’s Lien Verhasselt en Bernard Thuysbaert een VOKA Familio* sessie.

Op het programma: het nut en de to do’s en dont’s van een familiecharter in de context van de overdracht van een familiebedrijf, met specifieke aandacht voor:

  • de organisatie van aandelen
  • de organisatie van het bestuur
  • de organisatie van de aandeelhouders en het familieforum
  • de aanwervingspolitiek van familieleden

 

Heeft u specifieke vragen over de opmaak van een familiecharter? Deminor NXT helpt familiebedrijven bij het verzoenen van de verschillende belangen en het verzekeren van de continuïteit van de onderneming door de nodige afspraken vast te leggen in een familiecharter.

 

*Voka Familio is specifiek ontworpen om de overdracht van familiebedrijven in Vlaanderen te vergemakkelijken. Het richt zich op familiebedrijven die nu willen nadenken over de toekomstige overdracht van hun onderneming, waar zowel de huidige generatie als de toekomstige opvolgers bij betrokken zijn.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.