We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Voka Plato Vennoten sessie met Jan Baptist Cooreman

deminor NXT > Nieuws > Voka Plato Vennoten sessie met Jan Baptist Cooreman

Geschreven door

Op woensdag 7 juni was onze collega Jan Baptist Cooreman als peter en mentor aanwezig op de vijfde Plato Vennoten sessie van Voka.

 

Tijdens deze sessie, met als onderwerp “Is je interne organisatie future proof?”, deelde hij er opnieuw zijn expertise en ervaringen. Medevennoten sparden er over uitdagingen met gelijkgezinde ondernemers uit verschillende bedrijven die met dezelfde vragen zitten.

 

Plato Vennoten is een leerrijk groeitraject voor ondernemers dat hen de inzichten en methodieken geeft in verschillende bedrijfsdomeinen. Naast traditionele onderwerpen wordt er ook extra aandacht besteed aan actuele uitdagingen die gepaard gaan met het samen managen van een bedrijf.

 

Wenst u meer informatie over dit managementtraject? Neem dan een kijkje op de pagina van VOKA Plato Vennoten of neem contact op met Jan Baptist Cooreman.

Verwante artikels

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.