We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Debatavond Deminor in Ghelamco Arena 26 oktober 2021

deminor NXT > Nieuws > Debatavond Deminor in Ghelamco Arena 26 oktober 2021

Geschreven door

Ondernemen in familieverband: scoren doe je met z’n allen

 

Op 26 oktober 2021 organiseerde Deminor haar jaarlijkse debatavond rond het thema: ‘Ondernemen in familieverband, scoren doe je met z’n allen’.
Voorafgaand aan het debat konden genodigden deelnemen aan drie verschillende infosessies in het kader van onze dienstverlening:

  • Sessie 1: Financiële rapportering en waardering
  • Sessie 2: Juridische, financiële en fiscale aspecten van een familiale opvolging of overdracht
  • Sessie 3: Vermogensplanning

 

De sessies werden gevolgd door een debatavond, waarbij Frank Buysse (CEO Buysse & Partners), Didier Engels (CEO Engels Ramen & Deuren) en Bernard Thuysbaert (Managing Partner Deminor) elk vanuit hun ruime praktijkervaring het debat aangingen over de veschillende aspecten van het ondernemerschap in familieverband.

 

Na afloop van een boeiend paneldebat en de daarbijhorende vraag-en antwoordsessie kregen de deelnemers de gelegenheid om te netwerken tijdens een walking dinner.
Het succes van de debatavond versterkt ons in de overtuiging dat het onderwerp van de avond bijzonder actueel is voor ondernemingen die zich verder willen professionaliseren.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.