We voice your share.

Conflict

Governance

Finance

Transactions

Wealth

Spanningen? Uiteenlopende visies? Een gebrek aan informatie of vertrouwen? Wij beschikken over de nodige ervaring om te bemiddelen en conflicten tussen aandeelhouders of bestuursleden op te lossen.

Corporate governance ligt aan de grondslag van waar wij in geloven: de keuze van de juiste structuur waarin transparante communicatie primeert en de rollen worden gerespecteerd om in vertrouwen met elkaar te werken.

Bij deminor NXT zorgen we ervoor dat uw cijfers kloppen. Of het nu gaat om een waardebepaling van uw aandelen of uw bedrijf, een cashflowplanning of een financiële analyse. We vertalen uw strategie naar een financieel businessplan en adviseren u bij investeringsbeslissingen.

Deminor NXT leidt transacties in goede banen dankzij de gebundelde juridische, fiscale en financiële expertise van een ervaren M&A-team. Of het nu gaat om een overname, een familiale opvolging, een exit, een kapitaalsverhoging of een andere vorm van financiering, wij streven steeds naar een objectieve waardebepaling, waardemaximalisatie en solide overeenkomsten.

What’s next? Wij luisteren naar uw vraag of behoefte rond uw persoonlijke vermogen en begeleiden u bij het nemen van de volgende stappen. Als uw compagnon de route maken we u wegwijs in een voor u op maat uitgewerkte vermogensstructuur.

Deminor debatavond: 15 december 2022 – Ghelamco Arena

deminor NXT > Nieuws > Deminor debatavond: 15 december 2022 – Ghelamco Arena

Geschreven door

Ondernemers vs. investeerders: a match made in heaven?

 

Op donderdagavond 15 december 2022 organiseerden Deminor en dups hun jaarlijkse debatavond. Deze keer rond het thema “Ondernemers vs. investeerders: a match made in heaven?”.

 

Na de verwelkoming door onze CEO Bernard Thuysbaert had Jan Baptist Cooreman (Manager Deminor Ghent Office) het genoegen het debat te modereren tussen Ann De Groote (Sack Estate), Jeroen De Wit (Teamleader) en Kenneth Depuydt (Creafund). Vanuit hun ruime praktijkervaring hadden zij het uitgebreid over de soms moeilijke relatie tussen ondernemers en managers enerzijds en private equity of professionele investeerders anderzijds.

 

Voorafgaand aan dit debat hadden de genodigden de mogelijkheid deel te nemen aan een infosessie in het kader van onze dienstverlening:

Na afloop van de infosessies en het debat konden de talrijke aanwezigen verder discussiëren en netwerken tijdens een walking dinner.

 

Het succes van deze avond bevestigt nogmaals onze overtuiging dat het gekozen onderwerp momenteel bijzonder actueel is bij ondernemers.

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf u in voor onze 3-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze diensten en inzichten.